Menyang kontèn

congah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

congah Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦔꦃ (ngah) krama/ngoko

  1. cuwengah;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti congah, makna congah, definisi congah, tegese congah, tegesipun congah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.