cono

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cono Aksara Jawa: ꦕꦺꦴꦤꦺꦴ

  1. êngg bangsaning wudun ing êndhas.








Kata kunci/keywords: arti cono, makna cono, definisi cono, tegese cono, tegesipun conoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org