conto

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

conto krama/ngoko

  1. barang-barang sing dituduhake minangka pinton (tmr. dagangan lsp);
  2. pola, tuladha;







Kata kunci/keywords: arti conto, makna conto, definisi conto, tegese conto, tegesipun conto

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.