copil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

copil Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦥꦶ (pi)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. êngg capil.








Kata kunci/keywords: arti copil, makna copil, definisi copil, tegese copil, tegesipun copil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.