coplok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

coplok krama/ngoko

  1. copot, uwal saka tlakupane (êmbanane);
  2. (wis coplok) pc wis apal têmênan;








Kata kunci/keywords: arti coplok, makna coplok, definisi coplok, tegese coplok, tegesipun coplok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.