cora

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cora (Snk) (Kw)

  1. maling, durjana;
  2. wong nistha.







Kata kunci/keywords: arti cora, makna cora, definisi cora, tegese cora, tegesipun cora

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.