corong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

corong êngg pc

  1. pipa wêsi, bumbungan;
  2. torong;
  3. diyan nganggo tèdhèng gilap (yèn disorotake bisa bablas);
  4. sêmprong, kèkêr;








Kata kunci/keywords: arti corong, makna corong, definisi corong, tegese corong, tegesipun corong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.