Menyang kontèn

craèk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

craèk Aksara Jawa: ꦕꦿ (cra)ꦲꦺ ()ꦏ꧀ (k)

  1. pating craèk krama/ngoko padha bengak-bengok.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti craèk, makna craèk, definisi craèk, tegese craèk, tegesipun craèk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.