Menyang kontèn

crincing

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

crincing Aksara Jawa: ꦕꦿꦶ (cri)ꦚ꧀ꦕꦶꦁ (ncing)

krama/ngoko

  1. êngg trincing.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti crincing, makna crincing, definisi crincing, tegese crincing, tegesipun crincing

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.