criyos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

criyos

krama
Krama criyos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

crita;

krama
Krama criyos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kandha.







Kata kunci/keywords: arti criyos, makna criyos, definisi criyos, tegese criyos, tegesipun criyos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.