cuban

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cuban Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ba)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg dom jala;;
Kacocogna karo coba.








Kata kunci/keywords: arti cuban, makna cuban, definisi cuban, tegese cuban, tegesipun cuban
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.