cucul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cucul

  1. krama/ngoko lukar ki ucul (ngrucat) panganggo;
  2. krama/ngoko ngêtokake dhuwit, upama cucul wragad.








Kata kunci/keywords: arti cucul, makna cucul, definisi cucul, tegese cucul, tegesipun cuculBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cucul&oldid=103591"