cucul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cucul

  1. krama/ngoko lukar ki ucul (ngrucat) panganggo;
  2. krama/ngoko ngêtokake dhuwit, upama cucul wragad.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cucul&oldid=51912"