cucul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cucul

  1. krama/ngoko lukar ki ucul (ngrucat) panganggo;
  2. krama/ngoko ngêtokake dhuwit, upama cucul wragad.








Kata kunci/keywords: arti cucul, makna cucul, definisi cucul, tegese cucul, tegesipun cuculBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org