cuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cuk Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg thole!








Kata kunci/keywords: arti cuk, makna cuk, definisi cuk, tegese cuk, tegesipun cuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org