cul

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung kriya[besut]

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. (joged) nguculaké sampur kanthi mbukak pucuké sampur.