cula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cula Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (la) krama/ngoko

  1. sungu warak (sing thukul ing irung).








Kata kunci/keywords: arti cula, makna cula, definisi cula, tegese cula, tegesipun cula
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.