cula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cula Aksara Jawa: ꦕꦸꦭ krama/ngoko

  1. sungu warak (sing thukul ing irung).








Kata kunci/keywords: arti cula, makna cula, definisi cula, tegese cula, tegesipun culaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org