cuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cuma Aksara Jawa: ꦕꦸꦩ

  1. (h) êngg mung.








Kata kunci/keywords: arti cuma, makna cuma, definisi cuma, tegese cuma, tegesipun cumaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org