cuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cuma Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ma)

  1. (h) êngg mung.








Kata kunci/keywords: arti cuma, makna cuma, definisi cuma, tegese cuma, tegesipun cuma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.