cuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cuma Aksara Jawa: ꦕꦸꦩ

  1. (h) êngg mung.








Kata kunci/keywords: arti cuma, makna cuma, definisi cuma, tegese cuma, tegesipun cumaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cuma&oldid=101392"