Menyang kontèn

cumadhong

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cumadhong Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ma)ꦝꦺꦴꦁ (dhong)

  1. br sadhiya nampani (nindakaké); upama
    cumadhong dhawuh;;
    Kacocogna karo cadhong.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cumadhong, makna cumadhong, definisi cumadhong, tegese cumadhong, tegesipun cumadhong

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.