cumawang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cumawang Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ma)ꦮꦁ (wang)

  1. br awangun cawangan;;
    Kacocogna karo cawang.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cumawang, makna cumawang, definisi cumawang, tegese cumawang, tegesipun cumawang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.