cumi-cumi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cumi-cumi Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦩꦶ (mi)ꦕꦸ (cu)ꦩꦶ (mi) krama/ngoko

  1. araning kewan sêgara bangsaning srotong.







Kata kunci/keywords: arti cumi-cumi, makna cumi-cumi, definisi cumi-cumi, tegese cumi-cumi, tegesipun cumi-cumi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.