cumundhuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cumundhuk Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦩꦸ (mu)ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu)ꦏ꧀ (k)

  1. (Kw) kêna ing, ngênani, tumuju;;
Kacocogna karo cundhuk.








Kata kunci/keywords: arti cumundhuk, makna cumundhuk, definisi cumundhuk, tegese cumundhuk, tegesipun cumundhuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org