cungkag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cungkag Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ng) (ka)ꦒ꧀ (g)

  1. (Kw) ak jugag, cugag.








Kata kunci/keywords: arti cungkag, makna cungkag, definisi cungkag, tegese cungkag, tegesipun cungkag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org