Menyang kontèn

cuplak andhêng-andhêng yèn ora prênah panggonane ...

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cuplak andheng-andheng yèn ora prenah panggonané ... Aksara Jawa: ꦕꦸꦥ꧀ꦭꦏ꧀ꦲꦤ꧀ꦝꦼꦁꦲꦤ꧀ꦝꦼꦁꦪꦺꦤꦺꦴꦫꦥꦽꦤꦃꦥꦁꦒꦺꦴꦤ꧀ꦤꦤ꧀ꦤꦺ ... (cuplak andhêng-andhêng yèn ora prênah panggonane ...)
Lingga: (cuplak)

  1. pr wong sing njalari ala (sanak sedulur sing ala) prayoga disingkiraké.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cuplak andhêng-andhêng yèn ora prênah panggonane ..., makna cuplak andhêng-andhêng yèn ora prênah panggonane ..., definisi cuplak andhêng-andhêng yèn ora prênah panggonane ..., tegese cuplak andhêng-andhêng yèn ora prênah panggonane ..., tegesipun cuplak andhêng-andhêng yèn ora prênah panggonane ...

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.