Menyang kontèn

curak

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

curak Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ra)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. rereged ing kuping;;
    Kacocogna karo curek.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti curak, makna curak, definisi curak, tegese curak, tegesipun curak

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.