cut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

cut Aksara Jawa: ꦕꦸꦠ꧀

  1. utawa cutan êngg pc banjur, nuli.








Kata kunci/keywords: arti cut, makna cut, definisi cut, tegese cut, tegesipun cut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org