cut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cut Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦠ꧀ (t)

  1. utawa cutan êngg pc banjur, nuli.








Kata kunci/keywords: arti cut, makna cut, definisi cut, tegese cut, tegesipun cut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.