Menyang kontèn

cut

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cut Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦠ꧀ (t)

  1. utawa cutan êngg pc banjur, nuli.







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung kriya [ en ]

cut /ꦏꦠ꧀/

cutting /ꦏꦠ꧀ꦠꦶꦁ/

Tembung aran [ en ]

cut /ꦏꦠ꧀/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cut, makna cut, definisi cut, tegese cut, tegesipun cut