cuta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cuta Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ta)

  1. (Snk) (Kw) asor, nistha.







Kata kunci/keywords: arti cuta, makna cuta, definisi cuta, tegese cuta, tegesipun cuta

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.