cuwêngah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cuwêngah (Kw)

  1. gêla, ewa;
  2. rada rikuh (ringa-ringa), wêgah.








Kata kunci/keywords: arti cuwêngah, makna cuwêngah, definisi cuwêngah, tegese cuwêngah, tegesipun cuwêngah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org