dènira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dènira (Kw)

  1. (utawa dènya) dening dhèwèke;
  2. dening kowe (ko-);
  3. ênggone, olèhe.








Kata kunci/keywords: arti dènira, makna dènira, definisi dènira, tegese dènira, tegesipun dènira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org