dêkung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dêkung Aksara Jawa: ꦢꦼ ()ꦏꦸ (ku) (ng)

  1. (Kw) mbêngkêluk, têtikungan;









Kata kunci/keywords: arti dêkung, makna dêkung, definisi dêkung, tegese dêkung, tegesipun dêkung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org