dadak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dadak
Lingga:krama/ngoko

  1. (kok dadak) têka isih nganggo, utawa kok dadak takon barang, prêlune apa?;
  2. êngg andak iya;
  3. pc enggal-enggalan, rêrikatan;








Kata kunci/keywords: arti dadak, makna dadak, definisi dadak, tegese dadak, tegesipun dadak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.