dadi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dadi Aksara Jawa: ꦢꦢꦶ

  1. (Snk) (Kw) ak puhan kênthêl.









Kata kunci/keywords: arti dadi, makna dadi, definisi dadi, tegese dadi, tegesipun dadi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org