Menyang kontèn

dadya

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dadya Aksara Jawa: (da)ꦢ꧀ꦪ (d ya)

  1. br dadi.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dadya, makna dadya, definisi dadya, tegese dadya, tegesipun dadya

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.