daging

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

daging krama/ngoko

  1. kêklumpukaning sêrat-sêrat ing awak ing manusa utawa kewan;
  2. peranganing wowohan sing êmpuk (sangisoring kulit);
  3. (iwak daging
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko daging
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ulam daging

krama
Krama daging
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) iwaking kewan bêlèhan;

  1. (utawa kulit daging) sanak








Kata kunci/keywords: arti daging, makna daging, definisi daging, tegese daging, tegesipun daging
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org