dah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dah Aksara Jawa: ꦢꦃ

  1. pc sabawa nggêtak lsp.









Kata kunci/keywords: arti dah, makna dah, definisi dah, tegese dah, tegesipun dahBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dah&oldid=51781"