daha

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

daha Aksara Jawa: (da) (ha)

  1. (Snk) (Kw) ak kobong.








Kata kunci/keywords: arti daha, makna daha, definisi daha, tegese daha, tegesipun daha

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.