Menyang kontèn

dalal

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dalal Aksara Jawa: (da) (la)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. êngg amit.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dalal, makna dalal, definisi dalal, tegese dalal, tegesipun dalal

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.