dana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dana Aksara Jawa: (da) (na)

  1. (ndana) êngg pc wc ngêndi ana! sabawa nelakake ora ngandêl, gumun lsp.








Kata kunci/keywords: arti dana, makna dana, definisi dana, tegese dana, tegesipun dana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.