dana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dana Aksara Jawa: ꦢꦤ

  1. (ndana) êngg pc wc ngêndi ana! sabawa nelakake ora ngandêl, gumun lsp.









Kata kunci/keywords: arti dana, makna dana, definisi dana, tegese dana, tegesipun danaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org