danas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

danas Aksara Jawa: ꦢꦤꦱ꧀

krama/ngoko

  1. êngg nanas.









Kata kunci/keywords: arti danas, makna danas, definisi danas, tegese danas, tegesipun danas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org