danas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

danas Aksara Jawa: (da) (na)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. êngg nanas.









Kata kunci/keywords: arti danas, makna danas, definisi danas, tegese danas, tegesipun danas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.