dangus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dangus Aksara Jawa: (da)ꦔꦸ (ngu)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. ak kêrêng, nêpson.








Kata kunci/keywords: arti dangus, makna dangus, definisi dangus, tegese dangus, tegesipun dangus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.