danti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

danti Aksara Jawa: (da)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti)

  1. (Snk) (Kw) ak gajah.









Kata kunci/keywords: arti danti, makna danti, definisi danti, tegese danti, tegesipun danti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org