darès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

darès Aksara Jawa: (da)ꦫꦺ ()ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. araning manuk saba bêngi.









Kata kunci/keywords: arti darès, makna darès, definisi darès, tegese darès, tegesipun darès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.