darah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

darah Aksara Jawa: (da) (ra) (h)

krama/ngoko

  1. turuning para luhur;








Kata kunci/keywords: arti darah, makna darah, definisi darah, tegese darah, tegesipun darah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.