darana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

darana (Snk) (Kw)

  1. kukuh, sêntosa;
  2. sabar
Kacocogna karo
  • drana.








Kata kunci/keywords: arti darana, makna darana, definisi darana, tegese darana, tegesipun darana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.