darba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

darba Aksara Jawa: (da) (r) (ba)

  1. (Snk) (Kw) ak sukêt.









Kata kunci/keywords: arti darba, makna darba, definisi darba, tegese darba, tegesipun darba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.