daru

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

daru Aksara Jawa: (da)ꦫꦸ (ru)

krama/ngoko

  1. bangsaning lintang alih kang sumunar padhang;








Kata kunci/keywords: arti daru, makna daru, definisi daru, tegese daru, tegesipun daru

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.