das

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

das Aksara Jawa: ꦢꦱ꧀

krama/ngoko

  1. têtêngêr awujud bundêran, 0.









Kata kunci/keywords: arti das, makna das, definisi das, tegese das, tegesipun das
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org