dat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dat Aksara Jawa: ꦢꦠ꧀

krama/ngoko

  1. (Ar) kang mêngku sipat (kaanan).









Kata kunci/keywords: arti dat, makna dat, definisi dat, tegese dat, tegesipun datBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org