dat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dat Aksara Jawa: (da)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Ar) kang mêngku sipat (kaanan).









Kata kunci/keywords: arti dat, makna dat, definisi dat, tegese dat, tegesipun dat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org