datan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

datan Aksara Jawa: ꦢꦠꦤ꧀

  1. (Kw) ora.









Kata kunci/keywords: arti datan, makna datan, definisi datan, tegese datan, tegesipun datanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org