datar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

datar Aksara Jawa: (da) (ta) (r)

  1. (Kw) ak ora.









Kata kunci/keywords: arti datar, makna datar, definisi datar, tegese datar, tegesipun datar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.