datar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

datar Aksara Jawa: ꦢꦠꦂ

  1. (Kw) ak ora.









Kata kunci/keywords: arti datar, makna datar, definisi datar, tegese datar, tegesipun datarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org