Menyang kontèn

daugan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

daugan Aksara Jawa: (da)ꦲꦸ (hu) (ga)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. êngg degan.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti daugan, makna daugan, definisi daugan, tegese daugan, tegesipun daugan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.