Menyang kontèn

daut

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

daut ki

  1. ompong;
  2. pupak;
  3. puput-puser


Kacocogna karo

  • dhaut, kedaut.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti daut, makna daut, definisi daut, tegese daut, tegesipun daut

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.