daut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

daut ki

  1. ompong;
  2. pupak;
  3. puput-pusêr
Kacocogna karo
  • dhaut, kêdaut.







Kata kunci/keywords: arti daut, makna daut, definisi daut, tegese daut, tegesipun daut

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.